Vodovodne inštalacije in popravila

Izvajamo vse vrste vodovodnih inštalacij z našim ali vašim materialom. Inštalacije vgrajujemo z različnimi materiali, slovenskih ali tujih proizvajalcev kot so: vse vrste bakrenih, alu, plastičnih in pocinkanih materialov. Vgradimo jih podometno (v stene) ali nadometno (zunaj sten) na različne načine.

Vsi materiali predvideni za slovensko tržišče in slovenske standarde so atestirani in imajo garancijo, katero določa proizvajalec. Materiali so kvalitetni in po konkurenčnih cenah. Po potrebi naredimo tudi klorni šok ( to je kemijsko čiščenje inštalacij). Po končanih montažah vodovodnih inštalacij na vašo željo montiramo tudi vso potrebno sanitarno opremo.

Opravljamo popravila vseh obstoječih materialov ali drugih vgrajenih materialov. Opravljamo jih na stvareh, ki so navedene pod sanitarno opremo, raznih ventilih, sifonih itd. Kot vse tudi popravila izvajamo z vašim ali našim materialom. Ker imamo napravo za zamrzovanje inštalacij, vam lahko določene stvari popravimo tudi tako, da ni potrebno sprazniti vodovodnih sistemov, ampak jih zamrznemo. Garancijo dajemo samo za materiale, ki jih mi vgrajujemo. Popravila izvajamo na objektih samih ali pa stvari odpeljemo in vam jih v najkrajšem možnem času pripeljemo nazaj. Z našimi vozili do stranke pridrvimo v najkrajšem možnem času.