"Inštalacije Senegačnik"

Pridobili smo certifikat bonitetne odličnosti in smo se uvrstili med 1% vseh podjetij v SLO, ki izpolnjujejo kriterij bonitetne odličnosti AA v zadnjih dveh poslovnih letih. Tako smo upravičeni do uporabe statusa AA kot simbola ocene bonitetne odličnosti.Prav tako smo v letu 2010 dobili priznanje združenja delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije kot uspešni delodajalec v letu 2010.

Podjetje je bilo ustanovljeno in registrirano 30.09.1994, v Mariboru. Že ob ustanovitvi podjetja smo se opredelili, da nam bo vodilo kvalitetna storitev, ažurnost pri izvajanju del ter zadovoljitev potreb vseh strank. S sprotnim izobraževanjem izpopolnjujemo naše znanje, tako da smo kos tudi najnovejši tehniki ter standarizaciji. Podjetje skrbi za terensko izvedbo za vodovodne inštalacije, razne vrste kanalizacij, inštalacije centralnih kurjav, inštalacij solarnih naprav ter druga zaključna gradbena dela s svetovanjem.

Mi ne dajemo samo obljub, mi obljube tudi izpolnjujemo. Ker se trudimo slediti tudi hitremu tehnološkemu razvoju v energetiki, sta nas vztrajnost in delavnost pripeljala v obilico dela. Za varnost pri delu, varnost delavcev in ostalih ljudi, ter okolja poskrbimo pravilno; opravljeno imamo tudi VARNOST PRI DELU in celotno OCENO TVEGANJA. Ob branju tega sestavka boste verjetno pomislili, da ste to velikokrat že slišali. Vendar bi vas radi na nekaj opozorili: vzdihovanje tistih, ki so jih »nekajminutni« obrtniki in delavci na črno potegnili za nos in denarnico, vas obvezuje, da malo premislite. Časi so se krepko spremenili in kot pravijo; že vrabci čivkajo, da bo vsak ležal, kakor si bo sam postlal. Gneča na trgu je ogromna, zato nekateri naročniki dobivajo ponudbe za izvajanje del v katerih so cene neverjetno nizke; včasih se zgodi, da izkupiček ne pokrije niti materiala in ob tem se je potrebno vprašati: »Kako je to mogoče?« Ker je razvoj prinesel tudi cenene (v večini primerov tudi nekvalitetne) materiale, se nekateri lotevajo te tehnike: kupijo poceni drobna orodja, zaposlijo poceni delovno silo (delavce kateri so že videli kako se nekaj dela, poskusili še niso, izvajat pa se bodo že naučili, sistema ne poznajo, se bodo že znašli) in mojster za vsa dela je že tu. Toda opsss !!! Ko pa se pojavijo skrivnosti obrti, pride do problemov, v katerih je ponavadi žrtev plačnik oz. stranka ali investitor. Zato pamet v roke. In še nasvet: po pregledu ponudb zahtevajte še reference, ki jih renomirani obrtniki zagotovo imamo, tudi kakšen telefonski klic vam lahko prihrani kup denarja in živcev.